Stockholm City

Guidade turer i Stockholm City 2014

 

 

Stockholm Intro Tour

2 timmar till fots med avslutande fika

Guidad genom Gamla Stan via Slussen till Södermalm som avslutas med en fika på en lugn innergård. Turen genomförs till fots och tar ca 2 tmmar. Du får en introduktion till Stockholms historia, framtidsvisioner och vardagsliv idag. Under den avslutande fikan kan du ställa dina egna frågor om Stockholm och Sverige. Turen genomförs på engelska och gångsträckan är ca 1,5 km.

Mer information


 

Stockholm Intro Tour

3 timmar till fots och med Stockholms kollektivtrafik

Guidad tur kring Stockholms vatten. Turen genomförs med allmänna transportmedel och till fots och tar ca 3 tmmar. Du får flera av de kända turistattraktionerna utpekade samtidigt som du kan ställa egna frågor om Stockholm och Sverige. Turen genomförs på engelska och gångsträckan är ca 3 km.

Mer information

 


Stockholm Sustainability Tour

3 timmar om Stockholms miljöarbete

Under tre timmar får du ta del av Stockholms utveckling de senaste 150 åren då Sverige gjort resan från ett av de fattigaste till ett av de rikaste länderna i Europa. Samtidigt har stora insatser gjorts inom miljöområdet vilket bl.a. lett till att Stockholms Stad blev utnämd till Europas första miljöhuvudstad 2010 och att delegationer från olika delar av världen vallfärdar hit för att ta del av våra ansträngningar inom bl.a. hållbar stadsutveckling.

Under turen besöker vi intressanta platser som illustrerar utvecklingen.


Fjärden

Törvedsvägen 8
181 47 Lidingö

Tel: 0708-32 88 63
E-post: bnb@fjarden.se